PRIMERA SORTIDA DE MONITORATGE


Avui els alumnes de robòtica de 3r d'ESO, juntament amb els alumnes de cultura científica de 4t d'ESO, han sortit a sa platja d'Es Grau a realitzar les primeres mesures amb el baròmetre i la sonda. 

Aquest és el segon intent de sortida ja que la setmana passada el vent del nord va fer acte de presència i ens vam refer de sortir. Però, malgrat que avui el dia no era millor que la setmana passada, les ganes de provar els aparells ha guanyat.

Tot i així, només s'han pogut realitzar les mesures del perfil de platja i s'han recollit les mostres d'arena. Els alumnes han aprofitat també per fer un estudi de la granulometria de l'arena d'Es Grau in situ. L'activitat ha estat un èxit.

Per altra banda, els alumnes han mostrat el seu compromís amb el medi ambient recollint alguns plàstics que envaeixen les nostres costes i depositant-los en els contenidors corresponents. Així mateix, al llarg del matí hem pogut veure tot una sèrie de persones,que a mesura que gaudien de la seva excursió per Es Grau, anaven recollint també els plàstics que trobàven al seu camí.

Aquí us deixam amb algunes imatges.




Comentaris